Adverteren | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Adverteren


Wekelijks wordt lustrumvirgiel.nl door ruim 1.500 unieke bezoekers bezocht. Door voor bezoekers van onze Lustrum-evenementen meer te zijn dan alleen een informatiekanaal, maar daarnaast ook een nieuwsplatform met leuke updates, achtergrondverhalen en media, genieten we grote bekendheid onder de bezoekers en krijgen we vrijwel dagelijks positieve reacties.

Voor u als adverteerder is lustrumvirgiel.nl een aantrekkelijk medium om onze specifieke doelgroep te bereiken. Deze doelgroep bestaan voor het grootste deel uit studenten van ruim 15 verschillende technische studies in Delft en lid van de Katholieke Studentenvereniging Sanctus Virgilius (Virgiel). Daarnaast wordt lustrumvirgiel.nl ook bezocht door andere geïnteresseerden in onze evenementen, zoals overige studenten, vrienden/familie van onze leden en inwoners van Delft die benieuwd zijn wat ons Lustrumjaar allemaal te bieden heeft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Leanne van Bentem, per mail bereikbaar op media@lustrumvirgiel.nl!

 

Advertentiemogelijkheden

Soort Advertentie Formaat Prijs
1. Homepage banner 728×90 px Prijs op aanvraag
2. Nieuwsberichten middel 300×250 px Prijs op aanvraag
3. Nieuwsberichten groot 300×600 px Prijs op aanvraag
4. Fotogalerij banner 728×90 px Prijs op aanvraag
Optie: Grafische opmaak advertentie   €65,- eenmalig per advertentie

Bekijk voor meer informatie over en voorbeelden van de verschillende opties onze brochure!

 

Advertorial

Een advertorial is een nieuwsbericht, geschreven in opdracht van een adverteerder. Een advertorial volgt dezelfde opmaak als een normaal nieuwsbericht, waarvan voorbeelden te vinden zijn onder de nieuwssectie van deze site.

Om te voldoen aan de regels van de Stichting Reclame Code (SRC), en om tevens transparant te blijven naar onze lezers, plaatsen wij de tekst ‘advertorial’ achteraan de titel, en bovenaan de tekst van de advertorial.

Een advertorial heeft altijd een zogenoemde ‘hero’ afbeelding, dit is de grote afbeelding die wordt weergegeven bovenaan het bericht, achter de titel. U bent daarnaast vrij om de advertorial naar eigen wens in te richten. Technisch biedt de site de mogelijkheid om dit geheel naar eigen wens op te maken, inclusief het gebruik van afbeeldingen & video’s.

Een advertorial blijft vanaf het moment van plaatsen altijd 3 dagen zichtbaar op de homepage onder het kopje ‘Laatste Nieuws’. Na deze 3 dagen blijft de post zichtbaar tussen de andere nieuwsberichten onder het kopje ‘Lustrumnieuws’ via het menu.

Daarnaast wordt de advertorial bij plaatsing ook gedeeld via onze Facebookpagina, met daarin de titel van de advertorial, de eerder genoemde ‘hero’ afbeelding en een link naar de website.

De prijs voor een advertorial bedraagt eenmalig €600,-, waarbij van de adverteerder verwacht wordt tekst en beeldmateriaal zelf aan te leveren. Neem contact op voor meer informatie!

 

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn excl. 21% btw.