Advertorial: Wij maken feesten leuk! | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Advertorial: Wij maken feesten leuk!


Het is bijna Piekweek. Maar hét feest begint al bij ons in de winkel! SoLow staat namelijk voor funshoppen in een ontspannen sfeer. Bij SoLow vind je allerlei feestartikelen en feest thema’s om op elke feest voordelig en origineel voor de dag te komen. En je mag bij ons met je handen kijken en dat is fun!

Schuif aan in stijl bij het diner met glamour accessoires en sieraden. Schud je heupen los op de dansvloer en swing ritmisch mee met Glow in the Dark en fluor feestartikelen. En zodra je in je cabriolet gaat rally rijden, neem dan een poncho mee, je weet maar nooit. Wil je een subtiele of juist een grootse entree maken, bij SoLow vind je wat je zoekt.

En ben je na de Piekweek nog steeds toe aan een feestje, kom dan bij ons inspiratie opdoen voor de leukste themafeesten zoals een Beer Pong party, Barbecue Tropical party, Poolparty of gewoon een leuk drankspelletje.

SoLow is dé winkel voor al je feestkleding, accessoires en decoratiemateriaal. Maar SoLow heeft veel meer. Zoals leuke cadeauartikelen, voor een vriend, je moeder of zelfs je kat. Leuke woonartikelen voor je kamer, of als je deze wilt opknappen. Maar ook voor het huishouden ben je bij ons aan het juiste adres. Bij SoLow vind je altijd een geschikt cadeautje of hebbedingetje voor welke gelegenheid dan ook. Gewoon even rondsnuffelen mag natuurlijk altijd. Ook dat is SoLow.

SoLow vind je aan de Bastiaanplein 2-6 in Delft. Of kijk op www.solow.nl