Lustrum Productie | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Lustrum Productie

Shrek de Musical!


Datum & tijd:ma 11 juni 2018, 19:30 – 22:30 uur

Locatie: AFAS Circustheater, Scheveningen

Kaarten: 25 april: VIP (€27,50)
25 april: 1e rang (€18,50)
25 april: 2e rang (€15,50)

Ieder jaar zetten wij met de Theater Productie de grootste studentenmusicalproductie van heel Nederland op de planken. Met afgelopen jaar twee gewonnen prijzen op zak voor ‘best leading actor’ en ‘best decor’. Voor het 24e lustrum wordt er groter uitgepakt dan ooit! In het AFAS Circustheater in Scheveningen zal dit jaar Shrek de Musical gespeeld worden. Met meer dan 70 Virgilianen zullen wij komend jaar zowel voor als achter de schermen keihard werken aan een fantastische Lustrumproductie!

Hopelijk zien we jullie allemaal op maandag 11 juni in je mooiste Tenue de Ville in het AFAS Circus Theater.

Shrek de Musical!

Shrek de Musical (Engels: Shrek the Musical) is een musical gebaseerd op de gelijknamige film. De musical gaat over een groene oger, genaamd Shrek, die leeft in zijn eigen moeras. Daar leeft hij zijn eigen leventje. Op een dag staat zijn hele moeras opeens vol met sprookjesfiguren. Deze figuren beweren dat zij gestuurd zijn door ‘Lord Farquaad’, de kleine gemene lord uit ‘Duloc’. Shrek wilt ze graag weg hebben uit zijn moeras, want hij wil zijn rustige afgezonderde leven terug. Daarom besluit hij naar Lord Farquaad te gaan om de rechten van zijn moeras terug te krijgen zodat de sprookjesfiguren weer kunnen verdwijnen. Tijdens zijn reis door het bos, ontmoet hij de hysterische ezel. Dit wordt zijn vriend en samen gaan ze op avontuur op zoek naar Lord Farquaad.

Eenmaal aangekomen bij het grote kasteel van Lord Farquaad, maakt Shrek een deal met hem. Als Shrek een prinses genaamd Fiona redt uit een hoge toren, omgeven voor lava en bewaakt door een draak, dan zal Lord Farquaad de sprookjesfiguren weg sturen uit het moeras. Lord Faquaad wil graag trouwen met princes Fiona omdat hij dan koning kan worden. Zo gezegd, zo gedaan. Shrek gaat samen met zijn reisgenoot en vriend, Ezel, op zoek naar het kasteel waarin Fiona gevangen wordt gehouden. Als ze bij de toren zijn aangekomen redden ze de prinses en kunnen ze beginnen aan hun tocht terug naar Lord Farquaad. Terug in Duloc, wil Farquaad trouwen met Fiona. Fiona blijkt echter een geheim te hebben, ze is namelijk vervloekt. Overdag is ze een mens maar als het nacht wordt verandert ze in een oger. Deze vloek kan alleen verbroken worden door een kus van haar ware liefde. Echter vind de bruiloft snel plaats. Shrek vind dit moeilijk want hij heeft gevoelens gekregen voor Fiona. Shrek probeert de trouwerij te stoppen. Maar aangezien de trouwerij laat op de dag is, verandert Fiona in een oger. Lord Farquaad vind dit verschrikkelijk. Shrek overtuigt Fiona dat hij haar ware liefde is waarop ze kussen en Fiona nog steeds een oger blijft. Shrek vertelt haar dat ze altijd mooi is en het niet uit maakt hoe ze eruit ziet. Hierna trouwen ze en leven ze nog lang en gelukkig.

Kaartverkoop

Voor alle informatie over onze kaartverkoop verwijzen wij jullie door naar de speciale kaartverkoop pagina.

Locatie- & Stukbekendmaking!

Bekendmaking Lustrum Productie 2018

Met trots presenteren wij jullie onze locatie en ons stuk! Wij hebben genoten van de bijzondere avond gister, waar we nu nog heerlijk van aan het nagenieten zijn!

Posted by Virgiel Theater on Friday, October 27, 2017

Teaser van het stuk!

TEASER Lustrum Productie 2018, SHREK

Over 7 weken is het zo ver, dan staan we met Shrek the Musical in het AFAS Circustheater. Hier alvast een klein voorproefje op het moois wat gaat komen. Zorg dat je woensdag om 13:00 klaar zit om je kaartje te kopen!

Posted by Virgiel Theater on Monday, April 23, 2018