Broertjes- en zusjesfeest | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Broertjes- en zusjesfeest

Los in de kosmos


Datum & tijd:di 17 juli 2018, 22:00 uur

Locatie: Lustrumterrein

Kaarten: €22

Nadat alle ouders zijn vertrokken zal het echte feest losbarsten: het broertjes- en zusjesfeest! Laat jouw broertjes- en zusjes zien hoe wij als Virgilianen een feestje kunnen neerzetten en geniet samen van deze afsluiting van de familiedag.

Na de bandjes buiten zullen we binnen doorgaan met het echte grote feest! Op deze avond zal er van alles te beluisteren zijn, van house tot dance tot covers van bekende hitjes. DJ PJ wilden we jullie broertjes en zusjes niet onthouden, hij zal deze avond dan ook met een speciale 90’s set jullie voorzien van de beste muziek uit de jaren 90.

Ook zullen jullie kunnen genieten van deep house van Remy Cooper en de elektronische popmuziek van Paul Mayson. En ook de bekendere liedjes zullen voorbij komen tijdens de spetterende cover show van jeWelste.

Als hoofdact zullen Mr. Belt & Wezol voor jullie optreden! In 2016 wonnen ze de IDMA voor Best Breakthrough Artist en sindsdien zijn ze alleen maar groter geworden. Ze hosten hun eigen stages, zetten hun eigen videoclips op en hebben zelfs een eigen label opgezet! Speciaal voor jullie zullen ze op dinsdag 17 juli naar Delft afreizen om jullie te laten dansen op hun beste sets.

Praktische informatie

  • Deuren open: 22:00 – 01:00
  • Tonen van ID is verplicht bij binnenkomst

Kaartverkoop

Kaartje kopen voor het Broertjes- en Zusjesfeest? Klik hier! LET OP: Net als bij alle andere feesten geldt ook voor het Broertjes- en Zusjesfeest een minimale leeftijd van 18 jaar.