Familiedag | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Familiedag


Datum & tijd:di 17 juli 2018, 14:00 uur

Locatie: Lustrumterrein

Kaarten: €13

Op dinsdag 17 juli wordt ons prachtige lustrumterrein opengesteld voor al jouw familieleden. De familiedag is dé dag om eindelijk eens aan onze ouders, broertjes en zusjes te laten zien wat wij als Virgilianen neer kunnen zetten. Ga samen met je ouders op een reis terug in de tijd en waan je met verschillende activiteiten weer in de wereld van je kindertijd.

De familiedag begint om 14:00 op het lustrumterrein met diverse activiteiten zodat elke familie een eigen invulling kan geven aan deze dag. De familiedag is dan ook niet alleen voor ouders, maar ook voor broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes, opa’s en oma’s, iedereen is welkom!

Gedurende de dag zullen er veel activiteiten zijn waaraan je elk moment kan meedoen. Denk bijvoorbeeld aan volleyballen, meekijken bij het bier brouwen van Bolle Paep of mee kijken bij een bokswedstrijd. Of ga voor een van de grote activiteiten (op inschrijving): klus met jouw familie een borrelmeubel, doe mee aan de escape room of proef verschillende whisky’s! Daarnaast kunnen jullie ook nog een familieportret laten schilderen door een karikatuurschilder of een rondje doen over de stormbaan.

Vanaf 5v5 gaat de borrel los, wie weet met jullie eigen gemaakt borrelmeubel! Daarnaast zullen er genoeg foodtrucks aanwezig zijn om iedereen te voorzien van lekker eten. Vanaf half 7 zal het eerste bandje starten en kunnen jullie tot 22:00 genieten van de artiesten, waaronder de Handsome Poets!

Let op: voor de familie overdag geldt dat broertjes en zusjes jonger dan 18 jaar wel kunnen komen. Voor het broertjes- en zusjesfeest in de avond geldt wel een minimale leeftijd van 18 jaar. 

Programma

13:00 – 14:00 Inloop
14:00 – 18:00 Activiteiten
16:55 – 18:30 Borrel
18:30 – 22:00 Optredens

Praktische informatie

  • Deuren open: 13:00 – 22:00

Kaartverkoop

Koop hier jouw kaarten voor de familiedag! Voor de familiedag geldt dat jouw interne kaartje voor het broertjes- en zusjesfeest in de avond tevens jouw interne kaartje is voor de familiedag. Voor de familiedag hoef je dus alleen nog externe kaarten te kopen voor al jouw familieleden.