Festival | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Festival

Irrealitijd


Datum & tijd:wo 18 juli 2018, 14:00 – 0:00 uur

Locatie: Lustrumterrein

Kaarten: €11,50

Op woensdag 18 juli zal het grootste festival wat Virgiel ooit gekend heeft plaatsvinden. Met plek voor maar liefst 3500 mensen kan jij al jouw VVV’tjes, studievrienden, lieve buren, verre vrienden of verloren liefdes meenemen om een dag lang te genieten van dit buitenfestival. Met een gigantisch buitenterrein is het lustrumterrein de perfecte locatie voor heerlijk zomers festival!

Kom dansen op de muziek van de allerhipste dj’s met de vrolijkste deuntjes tot de zon ondergaat. De line-up van het festival is er eentje om naar uit te kijken! Als eerste zal Tourist Trap jullie gaan vermaken met hun beste sets. Een Fransman en een Nederlander samen kan blijkbaar hele mooie muziek opleveren. Deze mannen zullen op het festival laten zien hoe goed ze met vinyl platen kunnen draaien.

Vervolgens zal Esa het podium overnemen. Deze in Londen wonende Zuid Afrikaan is producer, DJ, leider van de legendarische Ata Kak Band, en ook nog eens eigenaar van zijn eigen ‘Rememory Music’ label. Zijn exotische wortels en muzikale ervaring waren te horen in zijn laatste boiler room, en zullen dus ook te horen zijn op het Piekweek Festival!

Om het festival nog mooier te maken, zal er een exclusieve b2b zijn. Eén van deze twee helden is Marcel Vogel. Met maar liefst twee labels op zijn naam, ‘Lumberjacks in Hell’ en ‘Intimate Friends’, is hij uit het disco en house genre niet meer weg te denken. Zijn wederhelft tijdens deze set zal niemand minder dan Mr Mendel zijn! Mendel Ezra is na festivals als Dekmantel en Lowlands geen groentje meer in de platenwereld. Onmisbaar bij ‘Lumberjacks in Hell’ zal hij b2b met Marcel Vogel zijn passie voor muziek laten horen.

Als laatste zal Detroit Swindle het podium betreden! Deze legendes staan wereldwijd op de grootste festivals als headliner, hebben hun eigen label ‘Heist Recordings’ en hebben zelfs al meerdere boiler rooms achter de rug. Ze behoren tot de absolute wereldtop in de artiestenwereld en zullen het festival legendarisch afsluiten.

Laat je naast deze fantastische DJ’s op deze dag verbazen door optische illusies in een wereld waar niets is wat het lijkt. Met het surrealisme van Dalí tot het optisch bedrog van Esscher zal je een dag onstnappen uit de werkelijkheid en waan je je in de vierde dimensie van Irrealitijd.

Praktische informatie

  • Deuren open: 14:00 – 20:00
  • Tonen van ID is verplicht bij binnenkomst

Kaartverkoop

Kaartje kopen voor het festival? Klik hier!