Praktische informatie | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Praktische informatie


Hieronder is een overzicht te vinden van alle praktische informatie over de Piekweek.

Betaalsysteem

Tijdens de Piekweek en het Piekweekend zal met het Twelve (KNIP) cashless betaalsysteem betaald worden. Dit zal tijdens beide evenementen het enige betaalmiddel zijn waarmee geconsumeerd kan worden. Vanaf woensdag 11 juli zijn deze passen op het lustrumterrein verkrijgbaar. Op het moment dat jij jouw betaalpas hebt, kan je deze koppelen aan jouw Login via de KNIP-app, door de QR-code op de pas te scannen. Via deze login kan

Wat kun je met jouw KNIP account?

 • Saldo opladen
 • Saldo checken
 • Uitgaven checken
 • Sparen
 • Tikkies versturen voor krediet verhogen

Opladen van saldo

 • Via jouw KNIP-account op de app
 • Bij een oplaadpunt op het lustrumterrein (bij de informatiebalie)

Passen en bierprijs

De passen zijn op te halen in de week voor de Piekweek en kosten 2.5 Credits. Eén credit is €1,25. Dit is tevens de prijs van één biertje. De passen hebben een negatief saldo als beginpunt, dit saldo is de kostprijs van de pas. Zorg er dus voor dat je niet je pas kwijtraakt, anders moet je een nieuwe kopen. De passen zijn op de volgende momenten op te halen op het lustrumterrein:

 • Woensdag 11 juli van 16:00 tot 18:00
 • Donderdag 12 juli van 14:00 tot 17:00

De eerstvolgende mogelijkheid voor het ophalen van jouw pas is tijdens het Openingsfeest, dus we raden je aan de week van te voren jouw pas te komen ophalen. Let op: op het Piekweekend is het dus niet mogelijk jouw pas op te halen, doe dit dus op bovenstaande data! Het is mogelijk dat iemand anders voor jou een pas ophaalt.

Piekweekend

Tijdens het Piekweekend is hetzelfde systeem als op het lustrumterrein van toepassing. Dit systeem werkt alleen offline tijdens het Piekweekend, wat betekent voor jou dat je niet via de KNIP-app kan opladen tijdens het weekend. Zorg dus vooraf voor genoeg saldo op jouw account. Dit saldo moet je opladen op het Lustrumterrein voor het Piekweekend. Dit kan dus vanaf woensdag 11 juli (zie data hierboven).

Bereikbaarheid

Op de pagina van het lustrumterrein is te vinden hoe je met de fiets, het OV en de auto het lustrumterrein kan bereiken. Ook is hier een plattegrond te vinden met de locaties van de parkeerplaatsen voor auto’s.

Deurbeleid

De minimale leeftijd van alle activiteiten is 18 jaar, met uitzondering van de Lustrum Cabaret shows en de Familiedag overdag. Om het lustrumterrein te betreden zul je altijd jouw ID moeten laten zien, als interne en als externe. Zorg dus dat je deze altijd bij je hebt als je naar het terrein komt! De deuren van het lustrumterrein zullen overdag vanaf 14:00 geopend zijn. Voor de feesten in de avond geldt dat de deuren van 22:00 tot 01:00 geopend zullen zijn. Zorg dus dat je op tijd binnen bent!

Eten op het lustrumterrein

Er zal elke dag de gelegenheid zijn om te kunnen eten op het lustrumterrein. Voor de lunch, de borrel en avondeten zullen er foodtrucks op het foodcourt staan op het festivalterrein. De foodcourt zal elke dag geopend zijn van 14:00 tot 22:00. Daarnaast zijn er ook Virgilianen die zelf een eetgelegenheid hebben opgezet voor tijdens de Piekweek. Verder zal er ’s nachts een happenbar aanwezig zijn. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen op het lustrumterrein (zie huisreglement).

Externe bezoekers van de Piekweek

De Piekweek is ook toegankelijk voor externen. Externen worden alleen toegelaten als:

 • zij een geldige collegekaart kunnen tonen bij de ingang van het lustrumterrein of,
 • zij geïntroduceerd worden door een Virgiliaan

Daarnaast moeten externen, net als internen, altijd hun ID tonen bij de ingang van het lustrumterrein. Externe bezoekers maken van hetzelfde betaalsysteem gebruik als de interne bezoekers. Echter is het niet noodzakelijk om een account hiervoor aan te maken. Externe bezoekers kopen bij de informatiebalie op het lustrumterrein een betaalpas die zij hier ook kunnen opladen. Het opladen van de betaalpas kan dan alleen bij de oplaadpunten op het lustrumterrein en niet via de KNIP-app. Voor meer informatie over het betaalsysteem, zie betaalsysteem.

Garderobe

Er zal elke dag een onbewaakte garderobe op het lustrumterrein zijn. Alleen tijdens de Familiedag zal er een bewaakte garderobe aanwezig zijn. Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Informatiebalie

Op het lustrumterrein is een informatiebalie waar je terecht kan voor al jouw vragen. Deze is te vinden nadat je door de kaartcontrole gelopen bent, naast de bistro. De informatiebalie is elke dag geopend van 14:00 tot 05:00. Hier kan je terecht voor:

 • Vragen over het programma
 • Plattegrond van het lustrumterrein
 • Uitdeelpunt betaalpassen
 • Oplaadpunten betaalpassen (naast de info balie)
 • Aanschaffen ear-plugs
 • Gevonden voorwerpen

Zero tolerance drugsbeleid

Tijdens de Piekweek en het Piekweekend geldt omtrent drugs hetzelfde beleid als op de sociëteit. Dit betekent dat er tijdens alle evenementen een zerotolerancebeleid voor drugs geldt. Dit betekent dat verdere toegang tot de Piekweek en het Piekweekend ontzegd wordt. Tevens zal er voor internen een schorsing van drie maanden worden opgelegd.