Haal donderdag je wispo-munten op en win een Heineken skibril! | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Haal donderdag je wispo-munten op en win een Heineken skibril!


Nog een paar daagjes, en dan vertrekken de bussen richting Les Deux Alpes! Iedereen die meegaat heeft inmiddels de informatie over bussen- en kamerindelingen ontvangen, en bijna de gehele wispo-commissie is nu in Les2Alpes om de laatste voorbereidingen te treffen! Al dat voor jullie in Delft nog rest is om je aangeschafte munten te komen ophalen, om verfrissende drankjes te kunnen halen op de piste en daarbuiten aankomende week! 🍻

Aanstaande donderdag, 1 februari, heb je de mogelijkheid om de munten die je via de Husk portal al hebt aangeschaft te komen ophalen. Hiervoor zijn 2 momenten ingericht:

1) Lunchshift: 12.30 – 13.30 uur – Voorzaal

2) Avondshift: 17.30 – 19.30 uur – Voorzaal

Voorkom drukte in Les Deux en haal je munten deze dag vast op! Het is niet mogelijk om hier extra munten te kopen.

Daarnaast hebben we nog een gave verrassing! Bij het ophalen van je munten maak je namelijk ook nog eens kans op één van de 40 limited edition Heineken skibrillen!

Aangezien het om best een groot bedrag gaat, dien je voor het ophalen geldige legitimatie bij je te hebben en moet je tekenen voor ontvangst. Wil je ook de munten van een clubgenoot of huisgenoot ophalen? Dat kan, mits je zijn/haar legitimatie ook fysiek bij je hebt.

Tot donderdag! ⛄️