Informatie Lustrumweek muntverkoop | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Informatie Lustrumweek muntverkoop


Aankomende donderdag 3 mei en vrijdag 4 mei zal er een verkoop zijn van munten voor de Lustrumweek. Deze munten kunnen gebruikt worden voor de aanschaf van consumpties tijdens de Chique Dag, Pool Party, Masters of Darts en het Strandfestival. Bij het Strandfestival is er daarnaast een zeer beperkte mogelijkheid om met pin je consumpties af te rekenen. Op de Toko maken we gebruik van het normale passensysteem, behalve tijdens de Breakfastclub; hier moeten de consumpties met munten betaald worden.

De muntprijs is €1,- per munt. Tijdens de Chique Dag, Pool Party & Masters of Darts is een biertje 2 munten. Tijdens het Strandfestival is een biertje 2,5 munt. Op de Toko geldt de normale bierprijs van €0,80 welke je gewoon met je pas betaalt.

Maak gebruik van de volgende verkoopmomenten, want tijdens de evenementen van de Lustrumweek zal er beperkte muntverkoop zijn, en verwachten we lange rijen bij de muntenbalie!

Verkoopmomenten:

  1. Donderdag 3 mei om 16:55 uur in de Voorzaal
  2. Vrijdag 4 mei om 13:00 uur in de Voorzaal

Tijdens de voorverkoop is het alleen mogelijk om met pin direct je munten af te rekenen, en dus niet via incasso’s.

Tip: koop ook alvast munten voor externen die je meeneemt, zodat je niet op hen hoeft te wachten tijdens de evenementen!