Kaarten ruilen | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Kaarten ruilen


Onderstaand staat beschreven hoe het ruilen van tickets voor de Piekweek van het Lustrum XXIV in zijn werk gaat. Naast onderstaande stappen moeten de oude eigenaar en de nieuwe eigenaar van een kaartje zelf de financiële afhandeling regelen. Voor verdere vragen kun je mailen naar kaartverkoop@virgiel.nl.

Piekweek

Voor de Piekweek kun je alleen gehele passe-partouts en losse kaarten ruilen (en dus geen onderdeel van je passe-partout zoals bij de Lustrumweek). Bij de losse kaarten zal er onderscheid gemaakt worden tussen een kaart voor het Piekweekend en alle overige kaarten. Als jij jouw Piekweekend kaartje wilt ruilen moet dit uiterlijk 30 juni gebeuren. De overige kaarten kan je vrij ruilen, dus eventueel ook op de dag van het evenement zelf. Vanaf 1 juli is het dus niet meer mogelijk om jouw Piekweekend kaart of jouw gehele passe-partout (inclusief Piekweekend) te verkopen of te ruilen.

Er zijn dus twee mogelijkheden voor het ruilen van Piekweek kaarten:

  1. Het ruilen van een volledige passe-partout
  2. Het ruilen van een los kaartje (los evenement)

Het ruilen verloopt niet voor elke mogelijkheid hetzelfde. In de onderstaande flowchart is te zien hoe het ruilen van de Piekweek kaarten werkt:

Ruilformulier

Zoals boven beschreven moet je onderstaand formulier invullen als jij jouw kaartje verkocht hebt. Hierna wordt het oude kaartje uit het systeem gehaald en een nieuw kaartje verstuurd. Dit is dus verplicht. Wordt dit niet nageleefd dan is alsnog de koper verantwoordelijk om hier achter aan te gaan.

Ruilformulier lustrum tickets.