Kaarten ruilen


Onderstaand staat beschreven hoe het ruilen van tickets voor de verschillende evenementen van het Lustrum XXIV in zijn werk gaat. Naast onderstaande stappen moeten de oude eigenaar en de nieuwe eigenaar van een kaartje zelf de financiële afhandeling regelen. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij de desbetreffende commissies.

Lustrumweek

Voor de Lustrumweek kan je naast losse kaartjes en gehele passe-partouts óók onderdelen van je passe-partout verkopen. Er zijn drie mogelijkheden voor het ruilen van kaarten van de lustrumweek, zijnde:

  1. Het ruilen van een onderdeel van de passe-partout.
  2. Het ruilen van het volledige passe-partout
  3. Het ruilen van een los kaartje (intern/extern).

Het ruilen verloopt niet voor elke mogelijkheid hetzelfde. Hoe je precies moet ruilen, staat uitgelegd in de flowchart hieronder. Externen kaartjes kunnen ook geruild worden, hierbij geldt dat externen niet van interne kaarten gebruik kunnen maken. Daarentegen kunnen Virgilianen wel van externe kaarten gebruik maken. Je kan tot en met vrijdag 4 mei kaartjes ruilen via het formulier onderaan deze pagina, hierna is dit niet meer mogelijk en zal er ook niet meer gereageerd worden op verzoeken tot ruilen.

Piekweek

Voor de Piekweek kun je alleen gehele passe-partouts en losse kaarten ruilen (en dus geen onderdeel van je passe-partout zoals bij de Lustrumweek). Bij de losse kaarten zal er onderscheid gemaakt worden tussen een kaart voor het Piekweekend en alle overige kaarten. Als jij jouw Piekweekend kaartje wilt ruilen moet dit uiterlijk 30 juni gebeuren. De overige kaarten kan je vrij ruilen, dus eventueel ook op de dag van het evenement zelf.

Er zijn dus twee mogelijkheden voor het ruilen van Piekweek kaarten:

  1. Het ruilen van een volledige passe-partout
  2. Het ruilen van een los kaartje (los evenement)

Het ruilen verloopt niet voor elke mogelijkheid hetzelfde. In de onderstaande flowchart is te zien hoe het ruilen van de Piekweek kaarten werkt:

Lustrum Productie

Het ruilen van de kaarten voor de Lustrum Productie werkt voor alle kaarten hetzelfde. Als jij jouw kaartje wilt ruilen, hoeft dit niet doorgegeven te worden. Let op: ook na het ruilen is het nog steeds van toepassing dat externe NIET op een intern kaartje binnen komen.

Ruilformulier

Zoals boven beschreven moet je onderstaand formulier invullen als jij jouw kaartje verkocht hebt. Hierna wordt het oude kaartje uit het systeem gehaald en een nieuw kaartje verstuurd. Dit is dus verplicht. Wordt dit niet nageleefd dan is alsnog de koper verantwoordelijk om hier achter aan te gaan.

Terrein Commissie interesse