Kaartverkoop aanvullende activiteiten Piekweek | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Kaartverkoop aanvullende activiteiten Piekweek


Op donderdag 24 mei zullen er kaarten verkocht worden voor de aanvullende activiteiten van de Piekweek! Wil jij ook helemaal klaar zijn voor deze laatste grote kaartverkoop? In dit bericht hebben we alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

De kaartverkoop start op donderdag 24 mei om 13:00 uur. De ticketshop zal aangevuld worden met kaarten voor de volgende activiteiten:

De kaarten zijn te koop via de ticketpagina op de Lustrum site. Naast de kaarten voor bovenstaande activiteiten staan de overige beschikbare kaarten ook nog open in de ticketshop.

Prijs Aantal beschikbare kaarten: Kaarten:
Rally €5 75 * Intern
Lustrum Cabaret €5 900 Intern & extern
Familiedag €13 2300 Extern
Geheime dag €25 200 Intern & extern
Gescheiden dag €9 800 Intern

Let op: bovenstaande kaarten zitten niet in de passe partout. Heb jij dus een passe partout en wil je ook naar deze evenementen, zorg dan ook dat je donderdag klaar zit voor deze kaartverkoop!

Rally

Voor de rally geldt dat de inschrijving per auto gaat! Dit betekent dus dat er per auto maar 1 persoon een kaartje voor de rally hoeft te kopen voor de inschrijving. Dit kaartje voor de rally betaal je niet meteen in de ticketshop. Na het afronden van jouw aankoop zal je van de Piekweek Rally Commissie een mail ontvangen met meer informatie. Pas als jij deze mail hebt ontvangen is jouw kaartje voor de rally definitief!

Voor de inschrijving geldt dus dat je per auto maar één kaartje hoeft te kopen op eventbrite. De autoverantwoordelijke betaalt achteraf €5 x ‘aantal personen in de auto’. Informatie hierover volgt in de mail van de Piekweek Rally Commissie na de eventbrite verkoop.

Familiedag

Voor de familiedag geldt dat leden met een kaartje voor het broertjes- en zusjesfeest voorrang krijgen op kaartjes voor de familiedag. Jouw interne kaartje is tevens jouw interne ticket voor de familiedag. Voor de familiedag hoef je dus alleen nog externe kaarten te kopen voor jouw familie. Dit kan alleen met jouw persoonlijke code, familieleden kunnen dus niet zelf met de externe code kaarten kopen. Zorg dus dat je genoeg geld op je rekening hiervoor hebt staan!

Op het moment dat er nog kaarten over zijn nadat alle bezoekers van het broertjes- en zusjesfeest kaarten hebben gekocht zal de verkoop open gaan voor de leden die geen kaartje hebben voor het broertjes- en zusjesfeest.