Lustrumweek: een tussentijdse update | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Lustrumweek: een tussentijdse update


Inmiddels hebben we de Lustrumweek al weer doormidden gezaagd, en zijn we bezig met de laatste 3 dagen. In dit bericht een korte update over wat is geweest en wat nog gaat komen.

Op dit moment is het Basecie Festival nog even bezig op de Toko. Kom naar de binnenplaats en geniet van Desperados & witbier, Belly Sound Collective, de silent dixo of pimp je eigen linnen tasje! Vanavond gaan we dan door met de Masters of Darts in Rijswijk!

Alle foto’s van de afgelopen dagen staan ook al online, en zijn te vinden op de media pagina! Gebruik ze vooral om te flaneren op je social media kanalen, en plaats dan #LustrumVirgiel erbij, zodat we een stream kunnen aanmaken.

Ook de Lustrumapp heeft inmiddels een update gehad, met als grootste nieuwe functie: de selfiestream! Upload je foto’s en zie daarnaast ook andere Virgilianen voorbij komen. Vanaf nu te downloaden voor iOS en Android.

Heb je ook al de 3 Nieuwe Lustrumnummers! voorbij horen komen? Morgen zullen deze ook gespeeld tijdens het grachtenconcert dus zorg dat je ze zeker al een paar keer hebt geluisterd!

Als laatste heeft Tokorama een nieuw Snapchat account geopend: @tokorama4d. Stuur hier je snaps heen in een persoonlijk berichtje, en dan plaatst Tokorama ze op de Lustrum Snapchat! Ook is het team uitgebreid met 1 persoon, weten wie het is? Bekijk de teaser op YouTube.

Veel plezier nog met de laatste dagen! Mocht je nog informatie zoeken over de laatste activiteiten, kijk dan in het Lustrumweek programma.