Oud Leden Lustrum Gala! | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

Oud Leden Lustrum Gala!


7 april was het dan zover, wat allemaal was begonnen als een idee van een paar reünisten ging dan eindelijk gebeuren. Het Oud Leden Gala! Want dat is hoe het allemaal begon. Een groepje reunisten van Narcis waren met hun partners weer een keer een weekendje weg samen, toen ze zagen dat Praag de locatie voor het lustrumgala was. Toen ze dit zagen zeiden ze tegen elkaar: wat wij nodig hebben is een gala voor oudleden! Maar dan zoals vroeger; gewoon op de sociëteit zelf. Met dit idee klopten ze maanden terug vol enthousiasme aan bij Virgiel en kon na een paar vergaderingen de organisatie beginnen.

Het resultaat: 500 reünisten, van alle leeftijden, reisden deze zaterdag af naar Delft om zich voor een avond weer helemaal student te wanen. Voor vele begon dit al met een diner van tevoren, ergens in een restaurant in Delft. Het was al erg mooi om al deze mannen in rokkostuum en vrouwen in jurk te zien rondlopen door het centrum van Delft.

Het pand werd versierd met een overvloed aan palmen om de sfeer van vroeger weer helemaal te laten herleven en de laatste voorbereidingen werden getroffen. De avond kon beginnen! Langzaamaan druppelde iedereen binnen om zich weer eens op Alcuin te begeven. Oude vrienden zagen elkaar weer sinds lange tijd, verhalen werden opgerakeld, er werd gedanst en natuurlijk werd er menig drankje gedronken. Er was een speciale wijnbar aanwezig en er kon gegokt worden bij de roulette in de boekerij.  Ook kwamen bandjes van vroeger weer samen en speelden het dak eraf alsof ze nog wekelijks met elkaar spelen. Dit is alles in combinatie met de fantastische sfeer die er hing maakten dat het een avond werd om niet snel te vergeten. Dat de reünisten feesten nog niet verleerd waren werd later op de avond wel duidelijk en veel van hen bleven dan ook tot in de vroege uurtjes.

Om dit alles in goede banen te leiden waren er natuurlijk ook een groot aantal leden aanwezig. De HenkCie had het pand prachtig versierd met overal verlichting, oud OLC’ers voorzagen iedereen van een drankje, PKC’ers zorgden ervoor dat niemand zonder champagne hoefde te staan en de KookCie had heerlijke hapjes gemaakt. Maar ook Anne en de Koiboys waren bijvoorbeeld aanwezig om de aanwezigen te voorzien van wat huidig toko entertainment. Al deze mensen droegen hun steentje bij aan het gala en deden dit daarna ook zeker op de dansvloer waar men er lekker op los feestte met de aanwezige reünisten.

Dit alles werd natuurlijk vastgelegd door de Fotoko, dus bekijk de foto’s op de speciale pagina: Foto’s Oud Leden Gala!

Iedereen bedankt voor zijn/haar aanwezigheid! Wij hebben genoten!

Namens OLC 2018,

Krijn