De Vierde Dimensie | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

De Vierde Dimensie


De klok tikt door. Met elke slag van de wijzer ontstaat er een nieuw moment. De tijd verspringt, de omgeving verandert. Geen enkel moment in het leven is identiek. Constant in beweging. Je transformeert, je wordt ouder en je verandert.

De 5 jaar studietijd vliegt voorbij in een flits. Nieuwe mensen en een nieuwe omgeving. Van een kind tot een volwassene in een mum van tijd. Maar wat is er belangrijker dan het hier en nu? Je moet genieten van de tijd die je nu hebt. Samen met elkaar.

Geen moment is identiek. Veranderingen kneden en vormen je huidige zijn, maar wat maakt het tot wie je bent? Is het je naam? Is het je vertoning? Bewegen door de tijd, zoekend naar een antwoord, terwijl de zoektocht het antwoord is op zijn.

Tijd. Het moment. Het tempo. Wat betekent tijd zonder context?

Virgiel. Een begrip, een concept, een manier van leven, vanaf 120 jaar geleden tot nu..

Ook Virgiel beweegt zich door de tijd. De tijd die zich opdeelt in stukken van vijf jaar met op de pieken het Lustrum. De samenkomst van opgebouwde energie en de uitspatting van honderden en duizenden individuen.

Tijden veranderen, dat is een gegeven. Maar als tijden nog sneller veranderen dan normaal, vraagt dit om een reactie. In plaats van 10 jaar studeren, geen probleem, naar strak nominaal. De druk neemt toe. Van buiten wordt men gedwongen om de oogkleppen op te doen en naar voren te bewegen. Maar de persoon die alleen maar naar voren gaat, mist wat er om zich heen gebeurt.

Aankomend jaar nemen wij de tijd voor het lustrumjaar. Wij kijken terug op afgelopen vijf jaar om te zien hoe het ons af is gegaan. Wij kijken naar de toekomst voor verbetering, vernieuwing, verandering. Wij kijken naar het nu om te vieren waar wij zijn.

Het Lustrum is een afsluiting van een periode en de opening van een nieuw. Daarom nodigen wij jullie uit op het 24e Lustrum van KSV Sanctus Virgilius.

Welkom, in de 4e dimensie

“Het is Lustrumtijd”

 

Themabekendmaking

THEMABEKENDMAKINGSFILMPJE XXIV lustrum Virgiel

THEMABEKENDMAKINGSFILMPJE is uit!!! Check it out in HD. Op naar de officiele opening van het lustumjaar in september! XOXO Branding

Geplaatst door Lustrum Virgiel XXIV op vrijdag 23 juni 2017