TP blog #5: Het klussen is officieel afgetrapt voor iedereen! | 24ᵉ Lustrum der KSV Sanctus Virgilius

TP blog #5: Het klussen is officieel afgetrapt voor iedereen!


Lieve lieve paapies, weer een kleine update over ons terreintje. Het gaat goed, maar hoe kun je dat zeggen als er geen witboek is wat je kan volgen.. Dus ik hou het op: we zijn hard aan het werk en dat gaat goed! Deze week zijn er pallets geleverd, Megablocks (hebben we die nodig? Nee, maar ze waren gratis en de zaak heeft ze ook) en containers! Eén container van Dura en de rest van de containers zal iedereen wel herkennen zodra je die ziet! Het zijn namelijk de containers die samen de brug bij de spoorzone vormden; de ponte vecchio! Hierin zal Lustrum FM (Niet te verwarren met Virgiel FM) de hele Piekweek lang radio vanuit maken.

Daarnaast is de Terrein Commissie volop van start gegaan. Na de legendarische instructieborrel en dixo moest er natuurlijk ook werk verzet worden op het terrein. De eerste TC’ers hebben hun handjes uit de mouwen gestoken! We zijn nu al flink op weg met het weghalen van de struiken voor de sporthal. Noem het gerust bomen of onkruid want het is niet weg te krijgen. Vanaf nu komen er elke dag TC’ers helpen met dergelijke klussen. Deze week zullen we volle bak aan de slag gaan met de verbouwing van de lustrum FM toren en de bouw van DJ booths voor in de livezaal en de festivaltent.

Sommige TC’ers hebben daarnaast de smaak al helemaal te pakken en lopen bijna over van de ideeën. Schroom niet, maar vertel het ons!

Na vele, vele meetingen met klustrumbesturen zijn ook de eerst groeperingen deze week van start gegaan met het maken van de decoratie voor hun ruimte. Alle andere klustrumbesturen moeten ook snel hun plannen concretiseren, want iedereen moet zo snel mogelijk aan de slag voor het mooiste resultaat. En dat kan! Deze dinsdag was de Klus Kick Off. Vanaf nu is het elke dag mogelijk om te komen klussen met je groepering. Vanaf 28 mei is het mogelijk om na het klussen op het terrein te eten en ook is er een biertap op de veranda van de bouwkeet. Kom dus vanaf 5v5 een biertje drinken! Het OHP en OHC hebben vrijdag borrelmeubels gemaakt, dus er kan zelfs gewedstrijdtafeld worden! Tevens zijn de klusmeubels uitstekend geschikt voor een potje beerpong.

Vanaf deze week zal ook de Piekweek commissie fulltime op het terrein zijn. Samen gaan wij ervoor zorgen dat er een waanzinnige afsluiting van het Lustrum komt! En met ‘samen’ bedoelen we dus ook met jullie. De aankomende drie weken moet alle decoratie voor de ruimtes gemaakt worden dus spreek elkaar aan en kom naar het Terrein!!

Klusplanning

Tot op het terrein!

xoxo

Terrein Praesidium

Ps. Tip: Als je wil dat mensen je spambericht lezen zorg er dan voor dat er een spelfout in staat!

 

Om de week schrijft Eva een blog namens het Terrein Praesidium over hoe de voorbereidingen van het Lustrum Terrein. Lees ook de andere blog’s van Eva!